Kouluasiaa.fi on Emma & Elias -avustusohjelman tuottama tietopankki peruskouluille, esikouluille, oppilashuollolle ja vanhemmille.

Urpot.fi -Verkkopalvelu murrosikäisten lasten vanhemmille

Urpot.fi- sivusto on tarkoitettu kaikille teini-ikäisten vanhemmille, jotka ovat kuulleet olevansa urpoja tai tuntee olonsa urpoksi. Urpot.fi sivustolta löydät vinkkejä, apua, vertaistukea ja linkkejä murrosikäisten kanssa toimimiseen.

Urpot.fi on Väestöliiton koordinoima uudenlainen yhteistyöhanke. Sen tavoitteena on luoda palvelusivusto, joka tarjoaa murrosikäisten nuorten vanhemmille vuorovaikutteisen tukipalvelun. Hanke toimii valtakunnallisesti ja sen toteuttamiseen osallistuu laaja joukko järjestötoimijoita ja erilaisia yrityksiä.

Urpot.fi sivuilta löydät tietoa, tukea ja keskusteluja murrosiästä ja vanhemmuuden haasteista. Voit myös lukea murrosikäisten nuorten vanhempien tekemiä kysymyksiä Väestöliiton asiantuntijoille ja saada näin tukea ja vinkkejä myös oman perheesi tilanteeseen. Osallistu nettiluennolle tai tule keskustelemaan asiantuntijan kanssa nettivastaanotolle.

Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat

Hankkeen tukijoina toimivat:

  • EM Group
  • Ensto
  • Meconet
  • Emaileri- uutiskirjepalvelu